Kuinka käytetään vetoremmejä?

Nordic Training Gear 5 minun lukemani

Oletko koskaan huomannut sen pienen tanssiliikkeen ja lyhyen tauon, jonka ihmiset tekevät ennen raskaiden esineiden nostamista? Seuraavan kerran kun olet kuntosalilla tai katsot voimamieskilpailua, huomaat roikkuvat hihnat ympärillä henkilön ranteessa.

Kun he tarttuvat levypalkkiin, he ensin säätävät ja taivuttavat vetohihnat levypalkin ympärille ja varmistavat otteensa. Yhtäkkiä he nostavat massiivisen painon vaivattomasti. Joten, mitä nämä vetohihnat tarkalleen tekevät sinulle ja miksi sinun pitäisi välittää niistä?

Suosituimmat tuotteemme kategoria:

Mitä vetohihnat ovat?

Vetohihnat ovat fantastisia työkaluja sinulle, joka haluat nostaa raskaasti kuntosalilla tai voimaharjoittelussa. Ne on valmistettu vahvista ja kestävistä materiaaleista, kuten puuvillasta, nailonista tai nahasta, ja niillä on monia eri käyttötarkoituksia. Käyttämällä vetohihnoja voit nostaa enemmän painoa ja saada paremman otteen hallinnan, mikä tekee harjoituksistasi turvallisempia ja tehokkaampia.

Kun käytät vetohihnoja, kuten meidän universaaleja nailonista tai puuvillasta valmistettuja vetohihnojamme, huomaat monia etuja. Ne tarjoavat sinulle lisätukea ja suojaa alakäsillesi, mikä vähentää vammojen ja ylikuormituksen riskiä. Ne myös auttavat eristämään lihakset, joita haluat treenata, ja antavat sinun keskittyä enemmän harjoituksen suorittamiseen ilman, että sinun tarvitsee huolehtia tangon tai käsipainon putoamisesta.

Vetohihnamme on suunniteltu sopimaan kaikenlaisiin voimaharjoitteluihin, riippumatta siitä, oletko aloittelija tai kokenut urheilija. Ne soveltuvat moniin eri harjoituksiin, kuten maastavetoon, tankoriviin, lat-pull-downiin, shrugsiin ja paljon muuhun. Käyttämällä vetohihnojamme voit viedä harjoituksesi seuraavalle tasolle ja saavuttaa uusia saavutuksia ja voimaa.

Lifting Straps

Onko vetoremmeissä erilaisia tyyppejä?

Kun valitset, millaista vetoremmiä käyttää, on tärkeää ymmärtää saatavilla olevat vaihtoehdot. Markkinoilla on erityyppisiä vetoremmejä, kuten Lifting Straps, Figure 8 Lifting Straps ja Nordic Grips. Jokaisella vetoremmin tyypillä on oma toimintonsa ja edut.

Lifting Straps ovat yleisin vetoremmityyppi ja niitä käytetään lisäämään pitoa ja vähentämään sormien ja käsivarsien rasitusta raskaissa nostoissa. Figure 8 Lifting Straps on suunniteltu tarjoamaan turvallisempi ote muodostamalla 8-muotoinen silmukka käden ja levypainon ympärille. Nordic Grips ovat yhdistelmä hanskoja ja vetoremmejä, jotka tarjoavat ylimääräisen suojakerroksen ja tuen.

Oikean tyyppisen vetoremmin valinta voi auttaa sinua parantamaan nostotekniikkaasi ja vähentämään vammojen riskiä. Mieti, millaista nostoa teet ja millaista tukea tarvitset ennen kuin valitset sinulle parhaiten sopivan vetoremmin.

Miten vetoremmit eroavat rannetuista?

Kun etsit sopivaa paria vetoremmejä, saatat törmätä rannetukiin. Vaikka ne voivat näyttää samanlaisilta, ne palvelevat täysin eri tarkoitusta.

Rannetuet on suunniteltu suojaamaan ranteitasi vähentämällä painetta ja kuormitusta niille, kun taas vetoremmit on suunniteltu parantamaan otteen voimaa raskaissa nostoissa. Vetoremmit ovat ohuempia ja valmistettu materiaaleista, kuten puuvilla tai nylon, kun taas rannetuet ovat paksumpia ja leveämpiä ja niitä valmistetaan muista materiaaleista.

Joten vaikka vetoremmit auttavat sinua pitämään kiinni levypainosta parantaaksesi nostojasi, rannetuet tarjoavat ylimääräistä vakautta ja tukea ranteillesi välttääkseen vammoja ja edistääkseen suorituskykyä painonostoharjoituksissa.

Miksi minun pitäisi käyttää vetoremmejä?

Vetoremmit voivat olla erinomainen työkalu auttamaan sinua saavuttamaan harjoittelutavoitteesi ja parantamaan tuloksiasi. Yksi vetoremminen merkittävimmistä eduista on, että ne voivat auttaa sinua väsyttämään tiettyjä lihaksia menettämättä otettasi. Vähentämällä kuormitusta käsivarsillesi ja käsillesi voit keskittyä enemmän lihaksiin, joita haluat harjoittaa, esimerkiksi selkään.

Ei ole harvinaista kokea, että ote liukuu raskaissa nostoissa, mikä voi rajoittaa harjoittelutuloksiasi ja aiheuttaa vammoja. Vetoremmejä käyttämällä voit välttää tämän ongelman ja jatkaa lihastesi ja voimasi kehittämistä.

Joten jos haluat maksimoida harjoittelutuloksesi ja harjoittaa tiettyjä lihaksia menettämättä otetta, käytä vetoremmejä.

Missä harjoituksissa voi käyttää vetoremmejä?

Saat vahvan ja hyvin kehittyneen selän keskittymällä harjoituksiin, jotka harjoittavat sekä suuria selkälihaksia että trapetsilihaksia. Maastaveto on yksi tehokkaimmista harjoituksista selän ja jalkojen yhtaikaiseen treenaamiseen. Mutta monille, otteen pitävyys voi olla rajoittava tekijä raskaissa nostoissa ja kehon äärirajoille vievässä harjoittelussa. Vetoremmejä käyttämällä maastavedossa, voit poistaa tämän rajoittavan tekijän ja keskittyä nostamaan niin raskaasti kuin pystyt, mikä mahdollistaa lihasten haastamisen intensiivisemmin.

Shrugs, eli hartianostot, on toinen harjoitus, joka hyötyy vetoremmejen käytöstä. Tämä harjoitus kohdistuu pääasiassa trapetsilihaksiin ja suoritetaan nostamalla hartioita korvia kohti samalla kun pidät käsissäsi painoja. Vetoremmejä käyttämällä hartianostoissa, voit lisätä kuormaa ja maksimoida harjoituksen vaikutus ilman, että ote lipsuu.

Dumbbell Rows tai Barbell Rows on myös tehokas harjoitus selkälihasten, erityisesti selän yläosan, treenaamiseen. Käyttämällä vetoremmejä riviharjoituksissa, voit lisätä lihaskuormaa ja keskittyä suorittamaan harjoituksen oikein, sen sijaan että olisit huolissasi otteen lipsahtamisesta.

Silver Dollar Deadlift on toinen harjoitus, josta voi olla hyötyä vetoremmien käytöstä. Tämä harjoitus vahvistaa takareisiä ja pakaralihaksia samalla kun se lisää alaselän voimaa. Vetoremmien käyttö Silver Dollar Deadlift -harjoituksessa voi vähentää kyynärvarren ja otteen voiman rasitusta, mikä auttaa sinua keskittymään raskaampien painojen nostamiseen ja itsesi kovemmin haastamiseen.

Kaiken kaikkiaan vetoremmejen käyttö voi olla arvokas työkalu voiman ja lihasmassan lisäämisessä selän yläosassa, trapetsilihaksissa ja takareisissä. Vetoremmejä käyttämällä voit poistaa rajoittavat tekijät, kuten otteen voiman, ja sen sijaan keskittyä haastamaan lihaksesi äärirajoille. On kuitenkin tärkeää käyttää vetoremmejä oikein ja vain raskaissa toistoissa, jotta ei tule riippuvaiseksi niistä ja otevoima ei heikkene pitkällä aikavälillä.

Miten valmistella vetoremmit

Vetoremmejen valmistelu ei ole vaikeaa, olemme tehneet alla olevan nopean videon, joka näyttää, kuinka helposti valmistat vetoremmisi. Tiivistämme videon pääkohdat alla olevaan luetteloon.
Saadaksesi vetoremmit käyttöösi ja käyttääksesi niitä, haluat:
  1. Työnnä remmin pitkän pään läpi lenkkiaukosta ikään kuin muodostaaksesi ympyrän.
  2. Avoimet kädet kämmenet ylöspäin ja työnnä lenkki yli ja ranteelle
  3. Varmista, että jokaisen remmin pää osoittaa peukalon suuntaan


Kuinka käyttää vetoremmejä

Vetoremmit ovat hyödyllinen harjoitusväline, joka voi auttaa sinua lisäämään voimaa ja lihasmassaa tietyissä harjoituksissa. Mutta jotta saat eniten irti vetoremmeistäsi, on tärkeää, että kiinnität ne oikein levytankoon ja käytät niitä oikein. Alla on askel-askeleelta opas siitä, kuinka kiinnität vetoremmit levytankoon ja käytät niitä tehokkaasti:
  1. Asenna vetoremmit ranteidesi ympärille: Ensinnäkin sinun täytyy asentaa vetoremmit ranteidesi ympärille. Varmista, että remmit ovat venytettyinä ja turvallisesti kiinni ranteidesi ympärillä. Jätä osa remmistä roikkumaan ranteista.
  2. Aseta remmin toinen pää levytankoon: Ota toinen pää remmistä ja aseta se levytankon päälle. Varmista, että remmi on oikein levytankossa, jotta se ei liuku mihinkään suuntaan, kun aloitat nostamisen.
  3. Taita ylimääräinen materiaali levytankon ympärille: Nyt on aika taittaa ylimääräinen materiaali levytankon ympärille. Pyöritä remmiä levytankon ympärillä, kun taitat remmin ylimääräistä materiaalia tankon ympärille kiertyvällä liikkeellä. Jatka pyörittämistä, kunnes remmin ylimääräinen materiaali on käytetty ja vetoremmi istuu tiukasti levytankon ympärillä.
  4. Kiristä vetoremmi: Kun olet taittanut ylimääräisen materiaalin levytankon ympärille, on aika kiristää remmi niin, että se istuu tiukasti levytankossa. Ota kiinni remmin osasta, joka roikkuu alaspäin, ja pyöritä se käden ympärille luodaksesi tukevan otteen. Kiristä remmiä vetämällä käsi ja levytanko ylös samanaikaisesti, kunnes vetoremmi istuu tiukasti levytankon ja ranteidesi ympärillä.
  5. Tee samoin toisella kädellä.
  6. Käytä vetoremmejä oikein: Kun olet kiinnittänyt vetoremmit oikein, on aika käyttää niitä oikein. Nosta levytanko kuten tavallisesti, mutta nyt voit antaa vetoremmejen kantaa osan painosta sen sijaan, että käyttäisit vain kätesi otetta. Vetoremmit auttavat sinua pitämään tankoa tehokkaasti, mikä antaa sinun keskittyä harjoittamaan niitä lihaksia, joihin haluat keskittyä.

Muista nämä, kun käytät vetoremmejä

Kun käytät vetoremmejä, on tärkeää muistaa muutama asia, jotta saat niistä kaiken hyödyn:

Ensinnäkin, varmista, että kiinnität vetoremmit oikein ja kiedot ne tiukasti levytankon ympärille pitämään ranteen ja käden tiukasti levytankossa. Liian löysästi kiedotut vetoremmit voivat itse asiassa vahingoittaa kättäsi/rannettasi ja antaa huonomman tuen ja otteen.

Toiseksi, anna sille hieman aikaa ja käyttöä huomataksesi vetoremmejen käytön edut. Saatat huomata vähemmän stressiä käsissäsi, ranteissa, kyynärvarsissa ja hauislihaksissa kun käytät niitä.

Kolmanneksi, muista, että vetoremmit eivät ole korvike otteen voiman harjoittamiselle. Käytä niitä työkaluna auttamaan sinua nostamaan raskaampia painoja ja rakentamaan lihaksia, mutta jatka myös otteen voimasi kehittämistä tekemällä harjoituksia, jotka vahvistavat käsiäsi ja ranteitasi.

Vetoremmien yhteenveto

Vetoremmejen käyttö voi tuoda sinulle monia etuja harjoittelussasi. Ne on valmistettu auttamaan sinua raskaissa nostoissa ja antamaan sinulle parempaa otteenhallintaa harjoituksissa, kuten maastaveto, tankorivistöt, lat-pull ja shrugs. Käyttämällä vetoremmejä voit vähentää stressiä käsissä, kyynärvarsissa ja hauiksissa, mikä mahdollistaa suuremman keskittymisen lihaksiin, joita haluat harjoitella.

Mutta on tärkeää käyttää vetoremmejä maltillisesti eikä luottaa niihin kaikissa raskasnostoissasi. Ne ovat työkalu, joka auttaa sinua, mutta sinun tulisi silti keskittyä kehittämään otteen voimaa ja harjoittelemaan myös ilman vetoremmejä.

Me Nordic Training Gearilla valmistamme korkealaatuisia vetoremmejä sekä puuvillasta neopreenipolsteroinnilla välttääksemme epämukavuuden ja nylonista tiukempaa otetta varten. Vetoremmimme on suunniteltu käytettäväksi voimanostossa, strongmanissa, kehonrakennuksessa, crossfitissä ja painonnostossa, ja tarjoamme laajan valikoiman vastaamaan kaikkiin harjoittelutarpeisiisi. Löydät kaikki laadukkaat vetoremmit täältä.
Nordic Training Gear
Max Andrén
Kirjoittaja ja osaomistaja

Max Andrén on kirjailija ja Nordic Training Gearin osaomistaja
Hänellä on suuri intohimo kuntosaliharjoitteluun ja kuntoilutarvikkeisiinMyös sisällä Artikkelit

Hur gör man raka marklyft? | NTGear.se
Kuinka tehdään suorin jaloin maastaveto?

Nordic Training Gear 2 minun lukemani

Lue lisää
Mixat grepp vid marklyft | NTGear.se
Ristiote maastavedossa

Nordic Training Gear 2 minun lukemani

Lue lisää
Varför har man bälte vid marklyft? | NTGear.se
Miksi käytetään vyötä maastavedossa?

Nordic Training Gear 2 minun lukemani

Lue lisää

Sinun bonuksesi

X
300 ‚ā¨ j√§ljell√§
Jos ostat yhteens√§ ‚ā¨ tai enemm√§n, voit valita
Koska ostoskorisi on yli ‚ā¨, voit valita
Shaker, 700 ml
300 ‚ā¨ j√§ljell√§
Jos ostat yhteens√§ ‚ā¨ tai enemm√§n, voit valita
Koska ostoskorisi on yli ‚ā¨, voit valita
Hajusuola V.1
300 ‚ā¨ j√§ljell√§
Jos ostat yhteens√§ ‚ā¨ tai enemm√§n, voit valita
Koska ostoskorisi on yli ‚ā¨, voit valita
Famous Pre / Intra Blend, 900 g
Maku
300 ‚ā¨ j√§ljell√§
Jos ostat yhteens√§ ‚ā¨ tai enemm√§n, voit valita
Koska ostoskorisi on yli ‚ā¨, voit valita
T-Shirt
Koko
10 Tuotteita jäljellä